Åbent i dag: 10-17

Direktør Rasmus i praktik

27. juni 2024
- Det er interessen for naturen og nysgerrigheden for mennesker, der driver mig.
Læs direktør Rasmus Sebastian Nielsens egen beretning om sit praktikforløb i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.

Da jeg fik at vide, at jeg fik drømmejobbet som direktør for en af Danmarks mest kendte og respekterede zoologiske haver, gik jeg straks i gang med at tænke over, hvordan jeg mon bedst lærte organisationen, mine nye kolleger og alle deres afgørende roller i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA at kende. 

Jeg tænkte over flere forskellige måder, men kredsede hele tiden tilbage om ideen om at komme i praktik i alle afdelinger. Det er jo sådan, mange får kendskab til nye arbejdsopgaver, får ny inspiration eller blot smager på livet. Heldigvis tog alle kolleger godt imod ideen. 

Mit formål med praktikken var at lære GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA og mine kolleger bedre at kende, møde alle på deres egen banehalvdel, få indblik i alle de nødvendige opgaver der skal løses i en zoologisk have, skabe en personlig relation mellem mine nye kolleger og mig selv, og sikre at vejen fra direktør til medarbejder var så kort så mulig.

Samtidig var der en god mulighed for mig at høre kollegers input til, hvad jeg kan gøre for at forbedre deres dag, deres arbejdsmiljø og GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA generelt.

Selvom parken nok betragtes som en mellemstor virksomhed af de fleste, så er vi i virkeligheden ikke større, end at vi alle bør have en eller anden form for kendskab og relation til hinanden. Jeg glæder mig hver gang over, når jeg færdes i parken, at vi hilser smilende og anerkendende til hinanden.  

En særlig ånd og et klart mål
Praktikken har givet mig indblik i, hvor vigtige vi alle sammen er, for at vi hver dag sikrer, at vores arbejdsplads er klar til at modtage tusindvis af forventningsfulde gæster - og skabe det bedste grundlag for at alle gæster får en hyggelig og dejlig dag sammen i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.
Uanset om man arbejder i rengøringsafdelingen, i vores tekniske afdeling, bogholderiet, passer vores dyr eller arbejder i et af vores mange servicesteder, så er vi alle sammen med til at skabe betingelserne for den gode oplevelse.

Hvad har jeg lært
Det er nu helt synligt for mig, at der er helt særlige mennesker, der arbejder i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA - man kan nærmest ikke undgå at mærke det.
Medarbejderne er nogle af de mest engagerede medarbejdere, jeg nogensinde har mødt. De går den ekstra mil hver dag for GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, og jeg er slet ikke tvivl om, at vores mange gæster også mærker dette, når de besøger os.

I år har vi allerede fejret adskillige 25-års jubilæer, og vi har rigtig mange ansatte, som har arbejdet i parken i rigtig mange år. Det vidner om en arbejdsplads med et stærkt sammenhold.

Jeg har også lært en masse om mig selv under min praktik, særligt om ting jeg ikke er så god til. For eksempel at lave Latte Art - de flotte mønstre i kaffen, softice, manøvrere i vores bookingsystem, udstede en af vores mange billetyper, få indblik i vandrensningsanlæg og meget mere.
Og HEY – WOW siger jeg bare! Jeg fik mulighed for at fodre vores humboldtpingviner, det var bare en helt vild oplevelse at blive mødt af over 70 fiskeglade fjerede torpedoer. Det gjorde stort indtryk på mig!

Jeg har en klar forståelse af GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, hver dag når jeg møder på arbejde - det er sammen, at vi skaber magiske oplevelser, gør en forskel for vores dyr og naturen, og ikke mindst skaber en rummelig arbejdsplads med fokus på anerkendelse, trivsel, smil og holdånd!




Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Børneunderholdning: Sebastians soloshow
03. september 2024
Sebastians soloshow er noget af det tætteste, man kommer på et decideret standup comedy-show for børn. I…
Det nyeste kuld kæmpeoddere overlevede ikke
03. september 2024
De fire kæmpeodderunger, der blev født 3. august 2024, døde i weekenden. Det var ellers håbet, at de…
Event: Lortedage
28. august 2024
Der går lort i den... når GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA afholder event: Lortedage. 
Selvom lort ikke er noge…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.