Åbent i dag: 10-17

Oplevelser for børn i Sønderjylland

29. april 2024
Holder I ferie i Sønderjylland, og leder I efter sjove og lærerige aktiviteter for både børn og voksne? Så er et besøg i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA oplagt.

Parken er fire år i træk kåret som Årets Dyrepark af Børn i byen Prisen. Glæd jer til en 3-i-én oplevelse, hvor I selv kan køre på safari blandt vilde dyr i jeres egen bil, opleve klassisk zoo og besøge Danmarks største dinosaurpark – på bare én dag!

Oplev dyrene på safari i egen bil eller med safaribus

Dreng ser giraffer på safari

 

I GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA kan I køre direkte ind i parken med jeres egen bil og køre ud over savannerne – eller I kan hoppe på safaribussen – og komme fascinerende tæt på bl.a. løver, giraffer, zebraer, bisonokser og næsehorn. Når I kører rundt i jeres egen bil, er der god mulighed for at opleve dyr, der nysgerrigt går forbi lige foran bilen, og I har tid til at stoppe op og betragte dyrene. Med den gratis audioguide kan I quizze og lytte til fakta om dyrene undervejs; en sjov måde at lære om dyrene på i jeres helt eget tempo.

 

 

Aktiv familietur i zoo

I kan også kridte skoene og gå på opdagelse ad de op til 6 km lange stier, hvor I kan se bl.a. humboldtpingviner i Europas største pingvinanlæg, brillebjørne, Danmarks eneste gorillaflok, kameler og edderkopaber. Med omkring 50 dyrearter fordelt på 65 hektar er der mulighed for at opleve mange dyr og få masser af frisk luft. På stisystemerne er der god plads til både barnevogne, klapvogne, trækvogne og kørestole, så alle kan komme med på eventyr.


Har I hund med på ferie, så er den også velkommen i parken. I enkelte anlæg må hunden dog ikke komme med. Der tilbydes hundepasning lige ved siden af løve-anlægget, så I kan tage på oplevelse blandt løver, pingviner og fritgående aber, mens familiens firbenede ven bliver passet godt på af parkens medarbejdere.

 

Familie på gå-safari blandt lemurer
Gå blandt lemurer og berberaber

Oplev 50 dinosaurer lige midt i Jylland

Er T-Rex, Triceratops, Stegosaurus og Ankylosaurus en fast del af børnenes ordforråd?


Så vil de elske at besøge GIVSKUD ZOOS kæmpestore dinosaurpark, hvor I kan opleve mere end 50 dinosaurfigurer i naturlig størrelse! Det er fascinerende at se de store figurer og få en fornemmelse af, hvor enorme fortidens kæmper faktisk var. Glæd jer til at møde den frygtindgydende Tyrannosaurus Rex og kæmpestore Argentinosaurus, som kunne blive op til 40 meter lang – prøv lige om I kan få de to giganter med på et familiefoto!

 

Når I har vandret gennem dinosaurparken, lander I i dino-lejren, hvor børnene kan grave efter funklende ædelstene i sandkassen, hakke efter fossiler i kalk, lege på små dinofigurer og få taget et billede inde fra gabet af en T-rex – hvis I tør. I Snack O’Saurus kan I købe snacks, souvenirs og kølige drikke (og kaffe, selvfølgelig) ovenpå den lange rejse tilbage i tiden.

 

Danmarks største dinosaurpark
Kom uhyggeligt tæt på kæmpestore dinosaurer

 

Familietur i Jylland med sjove og lærerige oplevelser for alle sanser

Hvordan lugter et næsehorn? Hvordan føles en kamels mule? Hvordan føles pelsen på en ged? Og hvad siger kæmpeodderen mon?


I GIVSKUD ZOO kan I glæde jer til en dag hvor sjov, leg, læring og hygge går hånd i hånd, og I kan få alle sanserne i spil.


Få masser af viden på jeres tur rundt i parken, hør formidlere og dyrepassere fortælle om dyrene ved de daglige fodringer, hvor børnene kan hjælpe med at give gulerødder til kamelerne og fodre geder og marsvin på bondegården.

 

Hvis I er morgenfriske, kan I også prøve at klø et næsehorn bag øret, se en løve i øjnene på de populære Godmorgen Zoo® ture, hvor I kommer helt ind bag kulisserne og møder dyrene i staldene, inden de lukkes ud på savannen om morgenen.

 

 

 

Gode tips til en dagstur i Jylland for hele familien

Der er oplevelser nok til flere dage i GIVSKUD ZOO, så det er en god idé at sætte en hel dag af til at besøge parken, særligt hvis I både ønsker at køre rundt, gå på opdagelse til fods og besøge dinosaurparken. Og glem ikke pauser til frokost, kaffe og leg på parkens sjove legepladser.


Jeres besøg kan sagtens kombinere safari i egen bil, safaribus og gåtur i parken. Parken er opdelt i tre større områder; P1, P2 og P3. I hvert område er det muligt at gå rundt og se på dyrene og derefter køre videre til næste område via savannen. Har I kørt hele safariruten, og vil I gerne lige se girafferne eller pingvinerne igen? Det er intet problem; følg blot ruteanvisningerne i parken på skilte og veje og kør til de områder af parken, I ønsker at se igen.

 

Nyd en familiefrokost i parken

 

Undervejs på safarituren er der oaser med restauranter, hvor I kan spise klassisk dansk mad, afrikansk inspirerede retter samt fastfood. Alle restauranterne er familievenlige og tilbyder højstole til de mindste i familien.

 

Det er muligt at sidde både inde og ude, så selv hvis vejret spiller et puds, kan maden nydes i behagelige omgivelser. 

 

Tag på picnic med børnene

I kan også slå jer ned ved parkens mange borde-bænkesæt, hvor I kan nyde jeres egne medbragte madpakker eller grille. Restauranter og madpakkeområder ligger alle tæt på parkens legepladser, så børnene kan lege og de mange indtryk fordøjes. Der er også gode muligheder for at købe is og snacks undervejs, så hele familien kan gå på opdagelse på mætte og glade maver.

 

Legepladser og dyr, som I kan røre ved

 

Safarituren i bil eller bus slutter ved løveanlægget, hvor I kan parkere og gå rundt til dinosaurparken, opleve sulawesimakakker, besøge de populære klappegeder, se kæmpeoddere og lege på forskellige legepladser indrettet til forskellige alderstrin. Og hvad siger I til at få en farlig løve eller en smuk mariehøne med hjem? Ved Sminketeatret kan børnene få lagt vild, farverig og supersød ansigtsmaling af de dygtige sminkører.

 

Gode amme- og puslefaciliteter til spædbarn og baby

Det kan være stressende at planlægge en dagstur med spædbørn. Er der plads til at amme og pusle, og er det overhovedet muligt at få ro til at den lille kan få sin tiltrængte middagslur? I GIVSKUD ZOO finder I et Baby Care Center indrettet til familiens allermindste. Her kan I pusle om de små i ro og mag, mens de større børn leger på legepladserne lige ved siden af. Og med masser af gode stier og høje træer kan I nemt tage barnevognen eller klapvognen med, så I kan gå rundt på opdagelse og se på dyr til fods, mens baby bliver vugget i søvn i vognen. Der er også gode skyggepladser og rolige hjørner i parken.

 

 

Givskud Zoo tager hensyn til både synlige og usynlige handicap

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA var i 2021 den første zoo i Danmark til at indføre Solsikkesnoren, som er en ordning der hjælper til at sikre en endnu bedre oplevelse for personer med usynligt handicap. Solsikkesnoren udleveres ved ankomst i Billetsalg. Har I et barn eller familiemedlem med særlige behov, kan I derfor være sikre på, at parkens medarbejdere er uddannet i at give en god og inkluderende oplevelse for alle.

 

I parken findes også skifteleje og personlift til børn og voksne med funktionsnedsættelse og handicap. Parken er indrettet med et område med legeredskaber designet til børn med funktionsnedsættelse. Her kan børnene prøve fx gynger og karruseller. Der kræves en særlig kode for at benytte disse legeredskaber samt skifteleje og lift. Koderne udleveres i Billetsalg, så husk endelig at spørge ved ankomst.

 

 

Billig ferie med børn i Jylland

 

 

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA ligger midt i Jylland, tæt på mange andre kendte attraktioner:

  • LEGOLAND®
  • LEGO HOUSE
  • Lalandia
  • Wow Park
  • Jellingmonumenterne
  • Hærvejen
  • Gudenåens udspring

Givskud Zoo er knap en times kørsel væk, hvis I bor i sommerhus nær Varde.


Ønsker I at bo billigt tæt på alle de populære familieattraktioner i Sydjylland, kan I overnatte på GIVSKUD ZOO – HOSTEL, som ligger 100 meter fra Givskud Zoo. Ved køb af en dagsbillet pr. person får I fri adgang til Givskud Zoo under hele opholdet samtidig med at I bor lige i smørhullet mellem nogle af Jyllands bedste attraktioner, så I kan nå at tjekke mange gode oplevelser af på jeres ferie. På GIVSKUD ZOO – HOSTEL sover I på familieværelser med eget bad. I vælger selv om I ønsker morgenmad inklusiv. I har adgang til køkkenfaciliteter og fællesrum med fjernsyn, poolbord, bordfodbold, legeområde for de små samt dejlige udearealer med plads til leg, afslapning og grill.


Hunde er selvfølgelig også velkomne på GIVSKUD ZOO – HOSTEL.

 

Eller hvad med at overnatte i safaritelte lige ved siden af gnuer og næsehorn? I den afrikanske lejr kan I sove midt inde i zoo og nyde parken efter lukketid, lave mad over bål og høre dyrene pusle om natten. 

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Børneunderholdning: Sebastians soloshow
03. september 2024
Sebastians soloshow er noget af det tætteste, man kommer på et decideret standup comedy-show for børn. I…
Det nyeste kuld kæmpeoddere overlevede ikke
03. september 2024
De fire kæmpeodderunger, der blev født 3. august 2024, døde i weekenden. Det var ellers håbet, at de…
Event: Lortedage
28. august 2024
Der går lort i den... når GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA afholder event: Lortedage. 
Selvom lort ikke er noge…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.