Åbent i dag: 10-17

Vinder af Travelers' Choice Awards for fjerde år i træk

18. juli 2024
Vi har svært ved at få armene ned! Vi har nemlig modtaget Travelers' Choice Awards 2024.

Blandt de 10 % bedste seværdigheder

Det er rejsehjemmesiden, Tripadvisor, der uddeler Travelers' Choice prisen til seværdigheder rundt omkring i verden, og de beskriver selv prisen således: 

 

"Hvert år anerkender vi rejsendes yndlingsattraktioner rundt om i verden, baseret på anmeldelser og vurderinger indsamlet i løbet af det sidste år. Deres meninger og historier hjalp dig med at vinde."

 

Med Traveler's Choice prisen i hånden er GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA kategoriseret blandt de 10 % bedste seværdigheder i verden. For direktør i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, Rasmus Sebastian Nielsen, har det en stor betydning for hele parken. 

 

- Det er uvildige anmeldelser, som vi ikke har nogen kontrol over eller kan redigere i, og det er råt for usødet. Det er den største anerkendelse, man kan få, at de, der rent faktisk kommer og besøger os, anmelder os blandt de bedste af de bedste seværdigheder, fortæller direktøren og forsætter: 

 

- Det er jeg så stolt af på hele GIVSKUD ZOOs vegne og alle vores medarbejderes vegne. For det siger noget om, at vi har en velsmurt maskine, hvor alle, der står ude i frontlinjen og tager imod vores gæster, yder en kæmpe indsats.

 

 

Et kæmpe skulderklap

Det er nu fjerde år i træk, at GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA modtager Tripadvisors Travelers' Choice prisen, men ifølge direktør Rasmus Sebastian Nielsen betyder det ikke, at vi kan hviles på laurbærrene. 

 

- Det er et kæmpe skulderklap at vinde sådan en pris, men det gør på ingen måde, at vi bare kan sænke skuldrene. Til gengæld viser det, at vores baseline er helt som den skal være, smiler han og forsætter: 

 

- Det betyder, at vi i stedet kan koncentrere os om at være innovative og finde de små steder, hvor vi kan finjustere servicen og gøre oplevelse endnu mere magisk for vores gæster.  

 

Hele GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA siger tak, fordi I har taget jer tid til at vurdere og anmelde os.

Det er vi enormt glade for!

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Børneunderholdning: Sebastians soloshow
03. september 2024
Sebastians soloshow er noget af det tætteste, man kommer på et decideret standup comedy-show for børn. I…
Det nyeste kuld kæmpeoddere overlevede ikke
03. september 2024
De fire kæmpeodderunger, der blev født 3. august 2024, døde i weekenden. Det var ellers håbet, at de…
Event: Lortedage
28. august 2024
Der går lort i den... når GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA afholder event: Lortedage. 
Selvom lort ikke er noge…
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.