Åbent i dag: 10-18

En drøm gik i opfyldelse

23. januar 2024
En drøm om at komme helt tæt på flodheste – i hvert fald dværgflodheste – gik i opfyldelse, efter hun kontaktede et radioprogram, som fik GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA med på at opfylde drømmen.

Siden barnsben har Heidi fra Fyn været helt vild med flodheste. Så vild at hun i januar kontaktede radioprogrammet Drømmeholdet på P3 i håb om, at de kunne hjælpe hende med at opfylde hendes store drøm om at møde en dværgflodhest.
Værterne på Drømmeholdet ringede til direktør i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA Richard Østerballe, og han ville gerne hjælpe med at opfylde Heidi drøm og lade hende komme tæt på parkens to dværgflodheste Micro Chip og Tanga.

Så på en kold januardag mødte Heidi op i parken og tog med dyrepasser Karsten Jensen ud til dværgflodhestenes stald.
Og tårerne trængte sig hurtigt på i øjenkrogen, da hun så de to små dværgflodheste.

- Det er en oplevelse, som jeg kan mærke i hele kroppen. På den positive måde. Flodheste har været mit yndlingsdyr, fra jeg var helt lille, og jeg har masser af flodhestefigurer derhjemme, fortæller Heidi.

Nu er dværgflodheste og flodheste ikke bare nogen, man går ind til og klapper, men under opsyn og kyndig vejledning af dyrepasseren fik Heidi lov til at give snacks til begge dværgflodheste, og hun fik mulighed for at røre ved hunnen Tanga.
Dyrepasseren viste også, hvordan han med sine hænder signalerer til flodhesten om åbne munden, så man kan tjekke dyrets tænderne og kaste snacks ind i munden. Og så fortalte han en masse fakta og historier om flodheste.

- Jeg havde aldrig troet, at min drøm kunne blive opfyldt, så jeg er meget taknemmelig for at få denne oplevelse, og jeg kan mærke, at jeg nok kommer til at græde af glæde og lykke, når jeg kører herfra, siger Heidi, hvis glædestårer allerede var begyndt at trille ned ad kinderne, da hun forlod dværgflodhestene.

Og det vil blive til endnu en stor oplevelse for Heidi. Mens GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i radioprogrammet Drømmeholdet på P3 sagde, at parken gerne ville hjælpe med at opfylde drømmen, kontaktede København Zoo Heidi efterfølgende og tilbød hende at møde deres flodheste. Så hun skal på endnu en drømmetur til februar.

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Pingvinerne har lagt æg
24. april 2024
Der er forår i luften i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs store humboldtpingvinanlæg; flere har dannet par, og nogle har…
GIVSKUD ZOO får ny direktør til maj
23. april 2024
Maj 2024 bliver en skelsættende måned for GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA; parkens nuværende direktør Richard…
Så er odderunger navngivet
22. april 2024
De to kæmpeodderunger, der blev født nytårsaften 2023, har nu fået navne.
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.