Åbent i dag: 10-18

Rigtig godt nytår - 2023

31. december 2023
Her sidst på året er det for mange mennesker tid til evaluering og eftertænksomhed; hvordan er året gået, og hvad byder det nye år på?

Her i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA har 2023 været et år med opture og udfordringer.
Krige, økonomisk krise herhjemme og i udlandet, ændring i rejsevaner hos turister og andre faktorer har alle sat deres præg på året, men med en restriktiv økonomisk strategi og målrettet spareindsats er det lykkedes at holde sorte tal på bundlinjen og skabe et pænt resultat.

Af opture har der været mange; vi har fået det tredjehøjeste besøgstal i parkens historie, vi har slået rekord i antal solgte årskort på Black Friday, vi har ramt en kundetilfredshed på 100% i analyser, og for fjerde år i træk har vi fået titlen som Årets Dyrepark i Danmark.
Blandt dyrene har der også været mange gode nyheder; vi fik blandt andet fået unger hos brillebjørnene og kæmpeodderne - og en ny art, hvidnæset næsebjørn, rykkede ind og fik også unger. Så vi runder året af med smil på læben.
 
Det nye år, 2024, byder også på ændringer i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, så det er med spænding, at vi nu river sidste kalenderblad af for 2023.

Jeg går på pension, og en ny direktør tager over i løbet af foråret. Det i sig selv betyder, at vi pt. er lidt henholdende med at sætte mange store projekter i gang, men vi er dog i gang med i gang med renoveringer og anlægsarbejde, så vi kan blive klar til sæsonåbning. Og vi glæder os til at kunne præsentere, hvad der er i støbeskeen for det nye år både på dyrefronten, og hvad angår aktiviteter og events.

Jeg og mine medarbejdere er allerede i fuld sving med at gøre klar både til åbning i vinterferien fra lørdag den 10. til og med søndag den 18. februar 2024 og til sæsonåbningen lørdag den 23. marts 2024. Og glæder os til igen at byde jer velkommen i parken.

Pas på jer selv i aften og kom rigtig godt ind i 2024. På vegne af hele parken; godt nytår.


Direktør Richard Østerballe

 

Seneste nyt fra GIVSKUD ZOO
Pingvinerne har lagt æg
24. april 2024
Der er forår i luften i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs store humboldtpingvinanlæg; flere har dannet par, og nogle har…
GIVSKUD ZOO får ny direktør til maj
23. april 2024
Maj 2024 bliver en skelsættende måned for GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA; parkens nuværende direktør Richard…
Så er odderunger navngivet
22. april 2024
De to kæmpeodderunger, der blev født nytårsaften 2023, har nu fået navne.
Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.